• IP: 193.192.58.136


    Cs Server 32 Slot - 5euro/m

    Cs Server 16 Slot - 4euro/m

    Pagesa: VALA & IPKO
    _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
    1

Dos ProtectionDos Protection EGG Hosting eshte e angazhuar per tju mbrojtur serverin tuaj 24/7 Kunder te gjitha llojve te sulmeve Doss.

Mundsuar nga: EGG-Staff


MbeshtetjaMbeshtetja jone eshte,ketu 24/7 per t'ju ndihmuar me ndonje problem ose pyetje.Mundsuar nga: EGG-Staff


Mbeshtetja jone eshte ketu 24/7 per t'ju ndihmuar me ndonje problem ose pyetje.
Oferta per 10 dite.
Blej Server PREMIUM 32 slot per vetem 5euro
Ne qofte se kjo rezulton se nuk sherbejme ne perputhje me kushtet e sherbimit, ne do te kthejm parate tuaja.. Fb: Kliko
Se Shpejti do bejm edhe shitjen e domainav. 12.12.2016Klientat e Serverav
1
Klientat e Rootav
2
Klientat e Resellerav
0
Klientat e Domainav
0

* Kjo eshte server statistika te sakta te hostit ton te klientav ton..

EGG-Hosting ka filluar veprimtarine qe nga qershori 2016.! Gjithash me ofertat tona ju mirepresim dhe nje qendrim te kendshem ne faqen tone te internetit. Ping eshte 20-60 ms, ne varesi te ofrertes tuaj. Serverat tane ju japin lojra me cilesi maksimale dhe shume pak ping. Perveç hosting lojes posedojm edhe domaine te sigurta dhe me antiddos..Premium 32 Slot+cw - 10euro/m
 
Lite 32 Slot+cw - 5euro/m
 
Premium 16 Slot - 8euro/m
 
Lite 16 Slot - 3euro/m